Reality Check!

Turning great ideas into great business by injecting customer insight.

En tredjedel av alla nya företag har försvunnit inom tre år. Hälften är borta inom fem år. Vilket slöseri med idéer, energi och pengar!

Att starta och driva eget företag är sällan en dans på rosor. Alla som varit med några gånger vet vad som krävs av tid, energi och tankemöda. Det är mycket som ska falla på plats som kan vara svårt att styra och kontrollera själv, t ex finansiering. Många studier visar paradoxalt nog att en av de vanligaste anledningarna till att nya företag misslyckas att man inte lärt känna sin egen marknad, sina blivande kunder! Att identifiera vilken ”lucka” i marknaden det nya företaget skall fylla, och hur det skall gå till, är säkerligen en lika uppenbar som fundamental hemläxa för alla entreprenörer.

ons, september 29 2010 » Opinions & observations

Kommentera